vrijdag 1 juli 2022

Feel Nature

Goedemorgen allemaal,

in mijn DTpakket van hobbyshop Veldmaat zat het mooie designpapier van Craft O' Clock - Trail of Silence, ook de knipvellen uit een extra setje zat erbij. Deze elementen heb ik allemaal uitgeknipt, zodat ik genoeg keus had om ze op de kaart te gebruiken.

Ik heb een dubbele kaart gebruikt, hierbij langs de contouren van het designpapier de bergen in de kaart geknipt. De achterste kaart iets hoger gelaten dan de voorste. De randen van het designpapier is bewerkt met distress ink - Vintage Photo


De basiskaart is van antraciet cardstock, hierop mosgroen cardstock gemat. Ook deze uitgeknipt naar de contouren op het designpapier.
Verschillende losse elementen heb ik op de voorkant van de kaart geplakt. De bomen, auto, rugzak, bloemetjes alles zit in het extra set


Ook aan de binnenkant de tafereeltjes opgebouwd met de elementen uit de extra set. 


Om deze kaart te maken ben je echt niet veel materialen nodig. Alles zit in het extra set. Even een avondje knippen bij de tv en je kunt aan de slag. ;)
Dit was mijn kaart voor vandaag.
Fijne dag, groetjes Renate

 

4 opmerkingen:

 1. Wow wat super mooie gemaakt. Zulke leuke details. Een fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supermooi! Ik krijg gewoon zin in kamperen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi gemaakt Renate en veel op te zien, hou ik van.
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je een práchtige kaart gemaakt Renate! Er is zooo veel op te zien en wat leuk dat je de bergcontouren aangehouden hebt om langs te knippen! Dit is ook erg mooi papier met de bijbehorende knipvellen. Heel erg gaaf gedaan!
  Fijn weekend gewenst.
  GROET, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo allemaal,

Wat fijn dat jullie een berichtje achterlaten.
Erg leuk om te lezen.

Groetjes Renate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...